Árpával érő (nyári körte)
Régi, ismeretlen eredetű fajta
Fertődi 11 (fekete ribizli)
Hosszú fürtű fajta
Friar (japán szilva)
lédús, kellemes, zamatos ízű fajta
Geisenheimer Top (szilva)
friss fogyasztásra és befőzésre is kiváló fajta
Hosui / Japán körte
különleges formájú, kellemes ízű japán körte
Laroda (Japán szilva)
kellemes ízű japán szilva fajta
Mezőtúri (birs)
gyümölcse szabályos gömb alakú
Nyári fontos (nyári alma)
nyári érésű, rétes alma
Obelisk (oszlopos körte)
fája keskeny, oszlopos növekedésű, kis helyen is elfér
Pidi Merlin (oszlopos alma)
keskeny, oszlopos növekedésű alma fajta
Római mogyoró
az egyik legjobb mogyoró fajta
Althann (ringló)
gyümölcse nagy méretű, friss fogyasztásra és befőzésre is használható
Bereczki (birs)
körte alakú
Besztercei (szilva)
magas cukor és savtartalmú, kiváló ízű, sokféleképpen felhasználható